The answer is B. the purchase aligned with his strict constructionist views.
The growth of European states as empires (also known as imperialism) can be considered as a major cause of World War I, since as countries such as Britain and France extended their empires, tensions among European countries escalated. Germany's drive for overseas colonies sparked armed clashes with established imperial powers.
This passage implies that the author is aware that new weapons have broadened the theater of war.
Answer:
The Lincoln Reconstruction Plan. The Initial Congressional Plan. The Andrew Johnson Reconstruction Plan. The Radical Republican Reconstruction Plan.
Answer:
The decline of the American buffalo is linked to the development of the Dust Bowl in this passage because:
B Buffalo had helped fertilize the prairie grasses.
Explanation:
To understand this answer we need to analyze the context. First of all the Dust Bowl is the name given to identify the drought in a certain region called the dust bowl. It was composed of regions from Colorado, Texas, New Mexico, Oklahoma, and Kansas. And it happened because of the overexploitation of the environment. The farmers changed the ecosystem by transforming the majority of the land in the zone into agricultural land. Also, they killed the animals in the zone. Including buffalos, which they hunted until they were seen in small groups. Even though these animals helped the ecosystem to be balanced.