The nurse should explain that during surgery,
an antibiotic prophylaxis is administered to prevent the incidence of surgical
site infection. The use of antibiotic before the procedure is just
one of many actions taken to help reduce the rate of wound infections.
Furthermore, the initial dose must be given most likely within 30
minutes before incision. Then, the next dose is at one to two half-lives of the
antibiotic, which is recommended for the duration of the surgery. Thus,
appropriate timing of dose is essential to the effectiveness of the antibiotic.
Answer:
A
Explanation:
The passage states that leaves have a lot of organs made up of cells while describing plant leaves' organs.
It's not B, because the statement is false.
It's not C because C was focused on only palisade and guard cells leaving the rest of the passage behind
The statement that is correct regarding the troposphere and the stratosphere is The ozone layer is in the stratosphere. The third one is true. The ozone layer acts as a protection layer that prevents UV light.
<h3>What are the layers of the atmosphere?</h3>
The atmosphere is divided into many layers, with the troposphere close to the earth and the thermosphere toward the sun, as shown in the diagram. in between two layers, such as the tropopause, which is present between the troposphere and the stratosphere. In the stratosphere, the ozone layer is present, which prevents the sun's UV rays from falling on the earth, and the troposphere is the region where the clouds are formed.
Hence, the correct answer is the third option, which is "The ozone layer is in the stratosphere."
Learn more about the atmosphere here.
brainly.com/question/25881294
#SPJ1
Answer: specialized service
Explanation:
An economy experiencing high interest rates will have to reduce investment generally, BECAUSE higher rates increase the BORROWING and demands that ONLY investments with prospect of HIGHER RETURNS (i.e PROFITABLE) should be considered.
Thus, all options are profitable EXCEPT specialized services, as they would be considered a luxury (too costly)