1. Im thinking the god's name could be Anthos.
2. He first tryed creating other planets, but failed, then succeeded at creating Earth.
3. He created plants, trees, insects, ect., probably because they were needed to balance out life.
If it didn't help, here's my myth
U can ask me questions about it:
There are the 2 gods, the God of Creation (Anthos) and the God of Destruction (Marthos) . Time and time again, Anthos would create life forms, planets, and even galaxies, and Marthos would destroy them (either to keep things in check or for fun). One day, Anthos had enough of this, so created planet Earth with creatures that were very dangerous and could also cause a decent amount of damage. When Marthos saw these creatures, he was amazed and left them alone for an extra million years, but eventually Marthos wiped them out.
Answer:
People who do not find ways to belong may feel forsaken by others.
Explanation:
Which word in the sentence is the direct object?
The tired runner poured water on his head to cool down.
water
head
poured
<u>
runner
</u>
Answer: The tone of "Ode to the West Wind" is somber contemplation. The poem addresses the question of what the role of the poet is in enacting.
Explanation: In the last two sections, the poet speaks directly to the wind, asking for its power, to lift him up and make him its companion in its wanderings. The poem ends with an optimistic note which is that if winter days are here then spring is not very far.
HOHOPE IT HELPS YOU .PLEASE GIVE BRAINLIEST .THANKS .
We see here that the question is incomplete as the fifth paragraph wasn't given here.
But one can deduce that the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole are:
- It serves as a turning point in the history and fortunes of the Orphan Mine.
- It describes how the Orphan Mine became a prosperous uranium mine.
<h3>What is paragraph?</h3>
Paragraph refers to a section of a passage or text where a new line is commenced. It is in this section that a theme of idea is buttressed or explained.
Thus, the above options are correct because they are the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole.
Learn more about paragraph on brainly.com/question/27287090
#SPJ1