The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
C. To improve the quality of life for poor workers. (on apex)
mark brainliest pls
Answer:
How and when did the United States begin to extend its influence in Latin America? investing heavily in Latin America, soon replacing Europe as a source of loans and investments. What was the impact of U.S. involvement in Panama? States was granted a strip of land, where it built the Panama Canal.
Explanation:
Latin America–United States relations are relations between the United States of America and the countries of Latin America. Historically speaking, bilateral relations between the United States and the various countries of Latin America have been multifaceted and complex, at times defined by strong regional cooperation and at others filled with economic and political tension and rivalry. Although relations between the U.S. government and most of Latin America were limited prior to the late 1800s, for most of the past century, the United States has unofficially regarded parts of Latin America as within its sphere of influence, and for much of the Cold War (1947–1991), actively vied with the Soviet Union for influence in the Western Hemisphere.
The wealthiest citizens of ancient Rome were "patricians"--meaning literally "fathers". These people were not only the wealthiest but had by far the most political sway of any other social group.