Answer: I read the book about dogs
the two sentences that best describe this passage are "being around pets benefits kids who need to learn responsibility." and "a study by the University of California found that reading to dogs improved third graders' reading skills."
together these two sentences sum up all of the ideas in the article and explain all of the benefits described. the second sentence sums up the majority of the article and choosing the one about improving a children's ability to learn would be repetitive. and the other about it being good for the teachers isn't mentioned in the article at all.
the study is the most important part of the passage and covers pretty much the entire beginning of it. the responsibility was kind of added in as a "hey this is a thing too" but it really showcases how beneficial the dogs are to kids and that's what the message of the article is
Explanation:
Hope this helps you!!!!! :D
 
        
             
        
        
        
Mandisa’s oldest son, and her only son with China. he's originally namedHlumelo, but China’s circle of relatives renames him, claiming their right to accomplish that, as grandparents historically name the infant. Mxolisi is twenty, however nonetheless inside the equal of middle or early high school, each because of his own truancy and due to the abysmal college device. Mandisa and Mxolisi have a troubled relationship.
 She blames him for his personal concept he changed into unplanned and because she had in no way had penetrative before giving delivery, she blames Mxolisi for essentially taking her. Mandisa, but, tries to catch up on resenting her son by way of paying greater attention to him, on the rate of her different kids, Siziwe and Lunga, who accuse her of favoring their brother. 
Mxolisi began his lifestyle as a candy child, however, whilst he witnessed the police his buddies, Zazi and Mzamo, he stopped talking for numerous years. He sooner or later regained his speech, and Mandisa despatched him to school, in which beatings from teachers discouraged him from continuing to pursue his schooling. Mxolisi is some other character in Sindiwe Magona's novel mother to mother. he's Mandisa's oldest toddler. he's a twenty-year-vintage Black South African guy living in Guguletu, Cape city.
Learn more about Mxolisi here:-brainly.com/question/28285761
#SPJ9
 
        
             
        
        
        
The answer to this question would be: 
Figurative Language
Hope this helps!
        
             
        
        
        
Answer:
Explanation:
Sustenence is the word
the one that feeds my soul
The one that pumps my existence
Sustenence is the nurishment, 
that fuels my being
It gives me hope
It gives me courage
It can be love, or perhaps a goodnight's rest
It can be the tender kiss of mum,
or the harsh words of a teacher
For sustience is everything that drives me
 
        
                    
             
        
        
        
Answer:
Ethos; pathos
; parallelism
Explanation:
Pathos is best defined as an appeal to emotions; wherethe writer appeals to emotion to persuade.
Parallelism balancing two or more ideas or arguments that are equally important; use of components in a sentence that are grammatically the same or similar in their construction, sound, meaning.The writer repeats key words over successive phrases