1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
faust18 [17]
3 years ago
5

Which of the following statements about federal student loans is ひ?

History
1 answer:
soldi70 [24.7K]3 years ago
6 0

i dont know soooo yea

You might be interested in
Match the vocabulary word with its meaning.
blagie [28]

Answer:

1. Holocaust

Answer: The systematic mass slaughter of European Jews and others in Nazi camps.

2. Genocide

Answer: The systematic killing of a people group by another.

3. Euthanasia

Answer: The practice of ending the life of an

individual suffering from an incurable

condition, as by lethal injection or

suspension of medical treatment.

4. Exterminate

Answer: To get rid of by destroying

5. Asocial

Answer: Unable or unwilling to conform to

normal standards of social behavior

6. Propaganda

Answer: Spreading information in order to

hurt or help an institution, cause, or

person

7. Collaborator

Answer: A person who cooperates with an

enemy nation

5 0
3 years ago
What was the main conflict that led to the French and Indian war
Alex777 [14]
The French and Indian War was the nine-year North American chapter of the Seven Years War. The conflict, the fourth such colonial war between the kingdoms of France and Great Britain, resulted in the British conquest of all of New France east of the Mississippi River, as well as Spanish Florida. The outcome was one of the most significant developments in the persistent Anglo-French Second Hundred Years' War. To compensate its ally, Spain, for its loss of Florida, France ceded its control of French Louisiana west of the Mississippi. France's colonial presence north of the Caribbean was reduced to the tiny islands of Saint Pierre and Miquelon.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which were examples of the counterculture in America in the 1960s?
frutty [35]
Answer: A and C

Explanation:
6 0
3 years ago
Where can you expect to find biased information
Radda [10]
Biased information can be found in almost anything, but is usually found in newspaper editorials, online blogs and forums, magazines, and opinion based pieces. However, when reading any kind of story/article, an author's opinions will generally show as it is virtually impossible to stay completely unbiased.
8 0
3 years ago
Buddhist ideas were only appealing to people in lower caste
STatiana [176]

Answer:

Can you please list the choices so we can help?

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Someone please answer!! 30 points given.
    12·1 answer
  • In 1381 CE peasants led by Jack Straw marched on London and petitioned the government to abolish ___________.
    11·2 answers
  • The area shown in green on the map to the right is<br> called the Great
    7·2 answers
  • Which led to the dust storms of the 1930s?
    6·2 answers
  • What statement is true of a treaty​
    5·1 answer
  • Match the vocabulary term with its meaning,
    11·1 answer
  • Why did the Nixon administration try to stop publication of the pentagons papers?
    10·1 answer
  • Where did the first political parties originate from?
    15·1 answer
  • What qualities do you feel are important for a “representative of the people” to have and why?
    11·1 answer
  • Developments in lasers and robotics have helped people a. protect crops from destruction. b. perform complicated surgeries. c. m
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!