The detail from the passage that best supports the inference that Samoset's visit to the community positively changes the relationship between the colony members and the Native Americans is "<u>Being after some time of entertainment and gifts dismissed, a wjile after he came again...called Massaoit"</u>
<u />
Based on the passage, the colonists had were not able to communicate with the Indians, until Samsoet courageously came up to them and spoke broken English to them that they could understand.
After this visit, they were able to gain a lot of things from their relationship which benefitted them tremendously.
Read more here:
brainly.com/question/24419036
Being prepared can reduce fear, anxiety, and losses that accompany disasters. ... People also can reduce the impact of disasters (flood proofing, elevating a home or moving a home out of harm's way, and securing items that could shake loose in an earthquake) and sometimes avoid the danger completely.
Answer:
An airplane
Explanation:
she was a pilot so the best image would be a airplane
When your search something online, and a web page is displayed, you can find the text that you want by using a keyboard shortcut. This keyboard shortcut would be CTRL + F, wherein it instantly locates the keyword you want in order for a fast and more efficient researching.