Build open-air houses is the following activities is not something people in South and Southeast Asia do to cope with a tropical climate.
<u>Explanation:</u>
South and Southeast Asia with a tropical climate are associated with heavy rainfall. As winter closes, warm, soggy air from the southwest Indian Ocean heads towards South Asia; the mid-year rainstorm brings mugginess and heavy precipitation. The South Asia rainstorm season is imperative for horticulture and occupations in the district.
Storm downpours happen over tropical and subtropical locales, most ordinarily in territories close to the Indian Ocean. Storms cause areas to encounter exceptional wet and dry seasons, adequately driving these locale's atmosphere. So individuals in South and Southeast Asia never manufactured Build outside houses to adapt to a tropical atmosphere.
Answer:
Remember:
- The economy runs on money and doesn't like uncertainty
- A recession is when the economy takes a really big hit
- When a business closes - especially a big one - money is lost
When a business closes, consumers have to spend their money in a different sector, or they end up saving what they were expected to spend. This causes a fluctuation in the markets, something the economy doesn't like. For example, right now, many businesses are temporarily shutting down, while others are closing permanently. This has caused the economy to spiral downhill because the money flow has changed. People are no longer spending money on things like entertainment, and are instead stocking up on essentials. However, other people can't pay their staff's wages and are considering closing their businesses. When one business closes, the workers aren't getting paid, the consumers aren't spending money, and the economy get's nervous. I hope this makes sense :)
These are all the signs of what is called the delayed adulthood.This term is also synonymous with the term which is maybe more well known and that is the emerging adulthood. This a phase which describes young individuals who do not have enough material goods to be independent in their early 20s or the people who do not own their own place and do not have children. The age for this stage is from 18 to 25 years old as proposed by the psychology professor Jeffrey Arnett.
Answer:
ok what is it I will help I think
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.