Answer:
The monster seeks out his creator because he wanted a “deep and deadly revenge” to “compensate for the outrages and anguish I(he) had endured (Paragraph 21).” He was tired of the pain his creator has subjected him to by creating hi
Explanation:
Answer:
The correct sentence is
=> there is no DOUBT about why the shop had to close .
Hope it helps
TC
:DD
Answer:
At its heart, America doesn't have the greatest benefits. However, rather than facing the risks of their own country, one may wish to flock to the US. The country sees many immigrants, especially from Mexico. There are many job opportunities present which is desireable for many people. Overall, many come to the country for new job opportunities in hopes of living a better life.
The lines from the passage best support this central idea are:.
- only a small fraction of the information flowing around the world is securely encrypted.
- few of these people take adequate precautions in terms of privacy
- law enforcers and anybody else with a curious mind can get their hands on more information
<h3>What is Topic sentence?</h3>
Topic sentence refer to the central or main idea of an article or paragraph which entails what the article is alll about.
Therefore, The lines from the passage best support this central idea are:.
- only a small fraction of the information flowing around the world is securely encrypted.
- few of these people take adequate precautions in terms of privacy
- law enforcers and anybody else with a curious mind can get their hands on more information.
Learn more about topic sentence below.
brainly.com/question/5526170
#SPJ1
Lord Capulet believes his daughter is too young to marry,
but he is also incapable of directly refusing Paris. To buy time, he instead
asks Paris to court his daughter first. It shows that he knows what he thinks
is best for his daughter and makes that decision for her.