Answer:
D) Spiritual
Explanation:
Spiritual tone is achieved through word choice (dedicate, consecrate, hallow) and parallel syntax structure (we cannot dedicate, we cannot consecrate, we cannot hallow).
The claim in the passage, "Beyond Thirst: The Global Water Crisis" is this: "Left unchecked, the crisis will only worsen."
<h3>What is a Claim?</h3>
A claim is an opinion that is usually made at the introductory part of a text. In the second paragraph of the cited passage, the author claimed that there is an existing challenge with water, which left unchecked, will only worsen.
In the body of the passage, he supported this claim with proof.
Learn more about claims here:
brainly.com/question/2748145
yesterday his mobile phone got lost
The correct answer is D. Price
Explanation:
The words fee, salary, fare, and price are related to money. However, all of these have slightly different meanings and are used in different contexts. In the case of the word price, this refers to the money someone pays for a product. This makes this word appropriate to complete the sentence "Thomas bought that pen at a low..." because this is related to buying a product. On the other hand, the word fee is usually used to refer to the money paid for services, the word fare is used in transportation contexts and salary is used to refer to the money someone receives for their work.