Answer:
Predictive validity.
Explanation:
As the exercise suggests with the Psychology Aptitude Test (PAT) scoring system; the predictive validity is a way of calculating how a determined score on a test predicts scores on a certain criterion measure. In other words, this is a correlation between tests and ratings; as shown in the example provided by the exercise: "Their scores were later compared to their performance in the introductory psychology course, and high scores on the PAT were related to high grades in the course".
Answer:
Hello,
I would choose the 70,000 dollar amount not only because of the offer, but because of the cultural experience you can get in either of these places. For example, there are museums in Athens with glass so you can see the ruins of ancient Athens below your feet. It would be so cool to see the remains of early civilizations. Not to mention you get $70,000 a year just for having fun! In conclusion, I think it would be best to take up the offer of $70,000 to go live in Athens or Sparta.
Hope this helps you, have a nice day, and please put this paragraph in your own words! <u><em>No plagiarizing, please!</em></u>
Answer:
Analyzes and States
Explanation:
analyzes the distribution, production, and consumption of goods and services. It examines the goods and services consumed and why they are consumed given we live in a society with limited resources and unlimited wants and needs. The key principles are based on how rational people would behave given scarcity.
Answer: 1. Could Tony have done otherwise than to commit his crimes?
Ans= YES.
2. Should he be held responsible for his actions?
Ans= YES.
3. Why?
Ans= Tony was brought up by his parents to the best of their abilities according to the passage. For every human being, there is always a point where you have the ability to make decisions that would determine your outcome in life, in the case of Tony he would have been opportuned to become something better but he decided to continue to tread the path which he did. If he had decided to be something else, he would have achieved it.
Lastly, according to the passage above Tony made a statement "he joked that he would return to fill out an application for the soon to be vacant manager position", this is to show he was not remorseful about his evil deed. So therefore, he should be held responsible for his actions.
Explanation: