Thomas Jefferson, which was part of the democratic republicans, recognizes that it is natural for people to organize and operate within groups such as political parties, But Alexander Hamilton who supported the federalists believed there needed to be a strong government.
Hi
The answer is : 1
Collective learning.
Denis Diderot, a french writer who published the first encyclopedia in mid 1700
Answer: Some modern observers worry powerful military leaders have seized too much power in the country.
Explanation: An event from the passage that addresses an event in the past is that some observers noted some powerful military leaders have seized too much power in the country, despite having its own constitution and elected leaders. This writer narrate what some observers worry about the too much power that some powerful Egypt military leaders possess presently, the writer claims it is possible to lead Egypt to become an autocratic state.
Answer:
A. the passage of the Homestead Act
Explanation:
The homestead act encouraged Americans to move west in hopes of success through landownership.