The answer is c. simple sentence.
Answer:
The narrator is “a priest, and the son of a priest,” and therefore is allowed by social code to be more intimate with the gods, and have a greater understanding of them by going into the Dead ..
Explanation:
Answer: The rhythm is consistent, and Poe celebrates the consistent relief of his dreams.
In this excerpt of "Dreams," Poe is able to achieve a consistent rhythm by linking the verses. When read aloud, one verse flows easily to the next because they consist of incomplete sentences. This consistent rhythm resembles the consistent relief of his dreams.
The answer is: figure out meaning based on what you already know and what the text says
To infer something from the passage, you need to read it and able to understand the meaning of the passage without actually put too much focus on the passage.
Passage inference could be considered as a reading skills. This usually tested when you do an SAT test to measure how much information you can gather from reading a certain text within a short period of time.