Answer:
B. illustrate a particular perspective on the importance of learning to code
Explanation:
Answer B
Correct. In the first paragraph, the authors describe the ways in which the video’s participants encouraged people to learn to code, using quotations to illustrate different participants’ positions on this subject. The authors then go on to present some other writers’ criticisms of the video. By documenting the perspectives in the video and presenting differing opinions, the authors enter the conversation about how to promote coding by engaging with positions that have already been put forward and argued about in this conversation.
Answer:
Anger
Explanation:
He heard about the injustice of Grendel.
Hello! According to this scenario Leslie needs to act according to policy. In the most polite way that she can she should show the customer the information and state the consequences. If this fails to work she should bring in her manager/supervisor to the situation.
Hope this helps! If you have any other questions or would like further explanation just let me know! :)
Answer :
The given passage would be most appropriate for students who are familiar with literary jargon. Such students are most likely to be familiar with such terms as characters, setting, plot, themes etc. They should be familiar with all genres of literature like horror, science fiction, romance,suspense etc. They should have read all types of literature like novels, poetry, and drama. Those students who do not understand these literary terms, and how they are used in literary context would be unable to understand the given passage.