Answer:
"Farenheit 451" was a popular novel by Bradbury which was published in 1953, which discussed a lot of technological conveniences the world would have in future, which eventually came true. Following is the list of technological conveniences mentioned by Bradbury in his novel, along with the examples from the novel:
1) Parlor Walls (Televisions) : "big walls in each room people and lived inside those wall"
2)Seashell and Thimble Radios (earbuds): "And in her ears the little Seashells, the thimble radios tamped tight, and an electronic ocean of sound, of music and talk and music and talk coming in, coming in on the shore of her unsleeping mind"
3) Ultra Fast Subway (Bullet trains): "The subway fled past him"
4) The self buttering toast (Automated machinary): "Toast popped out of a silver toaster, was seized by a spider metal hand that drenched it with melted butter"
5) The Beetle (Cars): "The beetle was in high thunder. The beetle came skimming. It was upto 120 mph, it was upto 130 mph atleast...."
A magazine article printed in july 2014. its the most recent. the rest wouldn't have recent laws
Answers:
<em>1. Lance Kenniston needed a ship to get to an asteroid, but nothing was available.</em>
The most important detail of the passage is the fact that Lance Kenniston needs a ship urgently, but cannot find it. The name of his friend, or his physical characteristics are not vital to the action. Similarly, the name of the port is not the most important part of the passage. Finally, although the characters' desperation is important, it is even more valuable to know the reason for their desperation.
<em>2. A. It tells readers there is something important happening on that asteroid. </em>
If the characters are desperate to get back to the asteroid, we can assume something important is going to happen there within the next two weeks. We do not know whether they are planning on taking it over, whether they are at the wrong location, or whether Kenniston has not tried hard enough. Therefore, none of the other options is possible.
Answer:
he refuses to eat and buries the food in his cage....
Explanation:
The growing amount has caused the native species in the area to shrink, and is threatening the endangered species, due to the fact that it eats anything and everything it can catch. it also competes with the alligators, which are a key part of the ecosystem