Joseph Stalin is the communist dictator who gained control of the Soviet Union in 1926
Explanation:The results of the War of 1812, which was fought between the United Kingdom and the United States from 1812 to 1815, included no immediate boundary changes. The main result of the war was two centuries of peace with each other.
All causes of the war had disappeared with the end of the war between Britain and France and the destruction of the power of Native Americans to block American expansion into the Northwest. American fears of the Native Americans ended, as did British plans to create a buffer Native American state. The Americans' quest for honor, after their humiliations by the British, was satisfied. The final collapse of the opposition Federalist Party opened an "Era of Good Feelings," with lessened partisanship and an exuberant spirit.
Answer: Axis powers, coalition headed by Germany, Italy, and Japan that opposed the Allied powers in World War II.
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
The 2 important choices were:
1) buying a gaming console
2) going on an overseas trip
The opportunity cost is the gaming console. He had to give up buying the gaming console when he decided to save for the overseas trip.
The bicycle and the watch were not treated as opportunity costs because he willingly disregarded those items from his wants.
PLEASE SAID THANKS