Answer:
Option A
Explanation:
A cover letter is attached to a resume for the applicant to introduce himself/herself and tell why the manager would pick him/her to get the job.
It contains a overview of his or her work experience most related to the job posting.
Option A would be your best answer because it tells that the narrator had experience and he/she also says that he/she would be a good person for a lead counselor.
B. Theresa played well in the tennis match and advanced to the finals.
The option that's not mentioned in the passage as a way that children's media consumption is restricted is "Video game stores check customers' ID to make sure that minors do not buy violent games"
- It should be noted that there are several websites that have age restriction policies even if they're poorly enforced. The purpose of the age restriction is to warn the user that the contents of the website aren't for anyone under a particular age.
- Also, there are some types of TV shows that are shown at night. The purpose of this is to air it when children are less likely to see it. By that time, most children are asleep.
- Furthermore, movies are given ratings so that parents can know if there is any adult content in them. There are different age limits such as 13, 18, etc. For example, a movie with a limit of 18 means that anyone who isn't 18 shouldn't watch it.
- In the passage, video game stores checking customers' ID to make sure that minors do not buy violent games wasn't mentioned.
In conclusion, the correct option is D.
Read related link on:
brainly.com/question/24717984
Tree: leaf Kfjvjfididhvu ( sorry I needed 20 characters) -alyssa