Answer:
I would say that is an intransitive verb.. hope this helps and have a great Thanksgiving tomorrow!
Explanation:
A transitive verb is one that only makes sense if it exerts its action on an object. An intransitive verb will make sense without one.
the first is where and when and the second is theme
Answer:
D
Explanation:
although i have not read the article, i can conclude from the keywords (grave & egyptian), that the answer is probably D.
the backstory behind my reasoning is that it's called a Grave Matter. that eliminates the possibility of answer 'A'. also, i believe we can eliminate C, because the name of the article makes me think otherwise. B is probably a contestant, but my choice (if i haven't read the article) would be D. please let me know if this works or not.
Answer:
Nila, a young girl of 14 is a student of class 9 of 'X' school. She was a poor girl but had an aspiration to help her family for a better life. On her way to school, a boy named Alam used to tease her very often but she didn't get frustrated rather she walked on quickly to school.
Alam ran after her and pulled her roughly and asked her where she was running to, Nila was scared and told him that she was going to school. Alam started laughing and told her to go to school, when she comes back, he'll continue teasing her.