According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
You still have to offer assistance to your coworker and make sure the environment is safe until the EMS personnel arrives. Since you are a trained first aid provider, your skills, and knowledge, as basic as it is, could still provide initial care.
The instrument is called the Oscilloscope.
Answer:
jefferson also felt that the central government should be "rigorously frugal and simple." As president he reduced the size and scope of the federal government by ending internal taxes, reducing the size of the army and navy, and paying off the government's debt.
Explanation:
This depends for example on where the individuals live and for example in many countries of Western Europe people might be relatively well informaed of their rights
But generally I believe people are not too empowered because:
1) they don't challenge unfavorable work contracts
2) they don't take sick leave even if they can
3) they don't challenge their supervisors out of fear of loosing a job
4) they rarely seek justice in court
5) they might not be aware of their right to sick leave for example