1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
nataly862011 [7]
3 years ago
15

Read Edward Corsi's quotation from the book Immigrant Kids by Russell Freedman. Edward Corsi, who later became United States Com

missioner of Immigration, was a ten-year-old Italian immigrant when he sailed into New York harbor in 1907: My mother, my stepfather, my brother Giuseppe, and my two sisters, Liberta and Helvetia, all of us together, happy that we had come through the storm safely, clustered on the foredeck for fear of separation and looked with wonder on this miraculous land of our dreams. How does this quotation add credibility to Freedman's statement that the immigrants believed that in America life would be better? It comes from a mother who clustered with her children on a boat. It comes from a writer who authored books about the American dream. It comes from an immigrant who called America the land of his dreams. It comes from a teacher who studied immigrants in American history.
English
2 answers:
fgiga [73]3 years ago
4 0

Answer:

This quotation adds credibility to Freedman's statement that the immigrants believed life in America would be better because:

C. It comes from an immigrant who called America the land of his dreams.

Explanation:

The quotation we are analyzing here serves to support Freedman's statement, giving it trustworthiness. According to Freedman, immigrants saw America as the place for a fresh start, where life could be better than before, than it was where they came from. What better way to support that statement than by quoting an immigrant? Edward Corsi's quotation confirms Freedman's statement. He and his family, upon arriving in New York in 1907, where excited about this "miraculous land of our dreams."

Alex787 [66]3 years ago
3 0

Answer:

The author writes that the ordeal of the voyage was worth it. He develops this idea by including a quotation that tells what the voyage was like and how immigrants felt about arriving to the US. The quotation gives credibility to the author's idea and makes the text stronger because it is from an immigrant who had firsthand experience making the voyage and arriving in the states.

Explanation:

sample response

You might be interested in
match each sentence part to the question it answers reliable tests such as those based on the Big Five personality traits show w
ohaa [14]
Green is the first one

Light blue is the second

Purple is the third
4 0
3 years ago
Every child has a right to education. To encourage children to attend school, the government of India launched the
Galina-37 [17]

Answer:

Hmmm.... you're right

Explanation:

<h2><em><u>I </u></em><em><u>hope</u></em><em><u> that</u></em><em><u> helps</u></em><em><u> you</u></em><em><u> and</u></em><em><u> please</u></em><em><u> mark</u></em><em><u> my</u></em><em><u> answer</u></em><em><u> as</u></em><em><u> the</u></em><em><u> brainliast</u></em><em><u> </u></em><em><u>answer.</u></em><em><u>.</u></em><em><u>.</u></em><em><u>.</u></em><em><u>.</u></em><em><u>.</u></em></h2>
6 0
3 years ago
What should be applied between the prefix and the root word in certain cases
emmasim [6.3K]
A hyphen...................not sure if is this the particular answer you are looking for though
4 0
4 years ago
Read 2 more answers
Read the following passage from Desert Exile: The Uprooting of a Japanese-American Family, a memoir by Yoshiko Uchida that descr
lakkis [162]

The details from the passage above from Desert Exile: The Uprooting of a Japanese-American Family that show that part of the author’s purpose is to pay tribute to others, is when people seek out friends and help them get settled or letter D.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
How does contextual information about the Klondike gold rush help readers understand Jack London’s story and his purpose in the
Alik [6]

Answer:

Jack London spent some time as a prospector in the Klondike. He was aware of how dangerous ignorance could be in such harsh conditions. “To Build a Fire” reflects London’s experience with many foolish prospectors who died from the cold and of malnutrition.

The contextual information suggests why the unnamed prospector in the story might have been overconfident: He was new to the area and might have been misled by popular and sensational accounts of the gold rush. These accounts depicted the prospectors as heroes discovering new frontiers and making their own fortunes. They did not describe the suffering of life in the Canadian wilderness.  

Contextual information also helps us understand the author’s purpose: to expose the truth about the dangerous conditions faced by prospectors during the Klondike gold rush. London informs his readers of what exactly prospecting involves and the importance of knowing the dangers of the environment and one’s own limits.

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Where is Walter Mitty when he starts imagining he’s in the middle of war in Germany? Question 3 options: Visiting a museum in Ge
    6·1 answer
  • A student is writing a paragraph about "Broken Chain" and makes the point that Alfonso will go to great lengths to improve his a
    15·2 answers
  • What is the appositive in this sentence tiny tim's father bob cratchit works for scrooge?
    13·2 answers
  • Read this excerpt from "A Student's Guide to Global Climate Change."
    9·2 answers
  • Which part of the dictionary entry refers to the pronunciation of arid?
    9·2 answers
  • Which of the following best describes the relationship between the employer and the workers in the text?
    9·1 answer
  • Please guys help we have to do it rn!
    10·1 answer
  • "The Cost of Prison in Dollars and Lives", How does paragraph 5 contribute to development of the central idea of ​​the text?
    7·1 answer
  • What are four ways that a poet can play with words?
    8·1 answer
  • The sentence below is a complex sentence
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!