The question above is incomplete, the complete version is given below:
Read this excerpt from
"Not a Dove, But No Longer a Hawk."
I wonder, when I look at the
bombed out peasant hamlets, the orphans begging and stealing on the streets of
Saigon and the women and children with napalm burns lying on the hospital cots,
whether the United States or any nation has the right to inflict this suffering
and degradation on another people for its own ends.<span>
How do the allusions in this excerpt reinforce the meaning of the passage?</span>
The allusions clarify the geographic locations visited by the
author.
The allusions recall specific locations and horrors of the
Vietnam conflict.
The allusions question the Vietnamese for allowing such a
violent war.
<span>The allusions criticize the political philosophies that
encourage suffering.</span>
<span>ANSWER</span>
The correct option is this: THE ALLUSION CRITICIZE THE POLITICAL PHILOSOPHIES THAT ENCOURAGE SUFFERING. Allusion is a figure of speech, which refers to an object or a circumstance from an external context. In the passage given above, the author is questioning the political morality behind war. War usually result in great suffering for all involved and the author is wondering, if is morally correct for countries to be settling their differences by mean of warfare.
Answer:
C
Explanation: I already did in apex and it was write.
Answer:
c. because they were literate, they were able to record texts and teach others to read.
Explanation:
During the middle ages, the work that the monks carried out was a determining factor in the safekeeping of classic texts from antiquity and in spreading literacy in general. Through their work, many of the most precious literary and philosophical works that the Greeks and the Romans produced were maintained for posterity. These works were later the most influential sources in what became the Renaissance era in Italy and later in all of Europe, they became the foundation for literature and philosophy in the modern era.
Answer:
A
Explanation:
None of the answers specifically mentions race, but A mentions welcoming people so I'm 95% sure that's the answer
Answer:
It illustrates internal dialogue.
Explanation:
In graphic novels, the thought bubble is used to show internal dialogue. The term that is more widely used is <em>internal monologue</em>. In literature, a dialogue is a conversation between two or more characters, and a monologue is a speech presented by one character in order to show their thoughts. When those thoughts remain inside a character's head, we have an internal monologue/dialogue. In graphic novels, we can get insight into those thoughts thanks to thought bubbles.