1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Papessa [141]
4 years ago
15

Explain the meaning of xenophobia

English
2 answers:
sukhopar [10]4 years ago
6 0
That means like intense or dislike and fear of strangers from other places or countries.
Hope this helped.

Be sure to give me a brainiest for answering your question.
:)
Valentin [98]4 years ago
3 0
Xenophobia is a prejudice against people from a different country
You might be interested in
What “radical step” did Bradford take when he was 12 years old?
loris [4]
Finding  the prime factorization of the number inside the radical
3 0
3 years ago
Read this sentence from paragraph 5.
klio [65]

The reasoning in this sentence flawed is - OA. It implies that drones will be used only to protect people from lawbreakers.

1) Paragraph5.

solution: It implies that drones could be used most effective to protect people from lawbreakers

due to

in line with the crucks of passage technology is a powerful tool which could help police forces understand and  equipment to beautify public protection, trap criminals and store life. previously  catching of criminal without technology is a whole lot aggravating venture however lately such a lot of technical device like drone, laser strategies available within the market so one can assist to locate regulation brekers and criminals so that is why option is (A)

2) Paragraph6.

answer:-  He inflates how important drones are to indicate the effect they may have on the everyday lives of residents.

because of

according to the para 6 if tecnology is increasing every day the it's going to impact our privacy we've got heard in the news that such a lot of instaces passed off because of drones and many upcoming new strategies so the we should shop our existence making stron law  for privateness issues.

3) Paragraph 9

solution:- To imphasize that human beings are ignorant of the invasiveness of drones.

according to the passage crucks  the author is informed that at gift so many privacy associated cases located in the international we  must aware of the day by day invasiveness of new techniques like drones, microphone camras to protect ourselves .some humans not lots aware about new invasion tecnology so our responsibility is that to instructed him/her a way to defend from from new strategies.

4) Castillo'd essay.

solution:- people cannot shield their own privacy if maximum drones are undetectable.

in step with the final passage of writer they stated that in the imminent new global drones caarry excessive dimensions cameras and microphone. no one can guard from this. So sturdy privacy policy is the need of an hour globally.

five) Castillo writes from perspective of someone who

solution:-feels worried approximately protective a primary rights.

all the passage truely to that author desires to convey the privacy is most important problems and our duty is that to shield our simple rights from new techniques.

Learn more about passage brainly.com/question/26999874

#SPJ9

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Find the number that makes the ratio equivalent to 4:6. 48: ​
Greeley [361]

Answer:

48:72

Explanation:

That probably the answer.

6 0
2 years ago
"Yesterday, December 7, 1941—a date which will live in infamy—the United States of America was suddenly and deliberately attacke
deff fn [24]
The correct option is this: THE SPEAKER FEELS NO TIME CAN BE LOST PONDERING ACTION WITH SUCH A THREAT.
From the excerpt given above, it can be seen that Japan had surprisingly attacked USA, while giving them false hope that they intend to be at peace with USA. With all the surprising moves of Japan, the speaker is saying in the excerpt above that, no time should be lost in tackling Japan in order to stop the onslaught on USA.
8 0
3 years ago
PLEASE NEED YOUR HELP 20 POINTS!!
topjm [15]

Answer:

The narrator’s frustration helps readers understand what it is like to be a teenager. -A.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which of the following is the most plausible explanation for how the structure
    15·2 answers
  • Why does Janie think Joe won't eat her food?
    12·1 answer
  • N F f ti ue. A: Wait! Don't throw your coffee cup in the bin. B: Why not? A: Well, if' a lot of / a little people throw away the
    6·1 answer
  • Your sister leaves a mess in the kitchen. When your mother gets home from work, she gets mad at you because she thinks you did i
    8·2 answers
  • As explained in “Saving the Children,” what has Nicholas Winton been doing in the years since World War II ended? Choose two opt
    7·2 answers
  • Okay yall so i need to know if yall think i should change anything with my speech that i have to give today so plz give your hon
    6·2 answers
  • Gabriela says she does not know if she likes Vietnamese food. What is the most likely reason she doesn't know the answer to this
    15·1 answer
  • PLEASE HELP
    5·2 answers
  • Which statement best describes a viewpoint of the speaker
    8·1 answer
  • At which point in the action does this story begin
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!