Answer:
AGREE THEY SHOULD because it will give you a better life for college and prepare you better for your career. It gets them a better living out of stresses for money and family care, may students from highschool are falling down and behind, they are insecure of what they want to do and when they grow up they wont know how to manage their life in their adult age
Explanation:
The man in the jail house tried to kill or find trouble for Tom Robinson. Luckily Atticus was there and Jem had the idea of following his father because he was worried. Scout later then solved the issue by mentioning Mr Cunningham's trail (or some sort I forgot) and they all realised that Atticus is just trying to do his job and justify the person like how he treats them. At last they went back and Tom wasn't harmed.
The topic that can be deduced from the passage is the characteristics of bears.
<h3>What is a topic?</h3>
It should be noted that a topic simply means the main message that's illustrated by the author in a literary work.
In this case, the topic that can be deduced from the passage is the characteristics of bears. This is the message depicted.
Learn more about topic on:
brainly.com/question/1827627
#SPJ1
Option A is the best answer but the first three are correct