Answer:
None of the options justify the reason they are true long distance migrants
Explanation:
From the passage, they are true long distance migrants because they nest in coastal wetlands of northern Europe but FLY SOUTH FOR THOUSAND OF MILES TO SPEND THE EUROPEAN WINTERS IN ANTARCTICA.
The highlighted statement above explains why they are true long long term distance migrants because they live in northern Europe but have to travel down south to enjoy winter. This distance from the north to the south is a very far distance from what can be inferred from the passage.
So therefore, Arctic terns are true long distance migrants as they nest in wetland northern Europe but travel south to enjoy winter in Antarctica.
<u> This relationship is particularly true for "Millennials".</u>
Millennials, otherwise called Generation Y or the Net Generation, are the statistic accomplice that specifically takes after Generation X. The term Millennials is normally considered to apply to people who achieved adulthood around the turn of the 21st century.
Overall, the soonest proposed birth date for Millennials is 1976 and the most recent 2004. Given that a familial age in created countries lies somewhere close to 25 and 30 years, we may sensibly consider those the begin and end focuses.
There is a lot of variety starting with one individual then onto the next inside any generational companion. In any case, the specific condition for any age influences those people in manners that are detectable as expansive inclinations.
Answer: "The primary reason the U.S. expanded its influence in foreign countries: Economic reasons – industrialization in the late 1800s increased the need to trade with other countries. Sales of American goods to foreign countries were important to the workers in the U.S."
Explanation: "One of the main reasons was for personal economic gain. Many Americans believed that if they could not succeed where they were, they could always move West and start over. After all, that was how the nation had grown so large. The Panic of 1837 was an incentive for many, but the migration had begun before then."
Americans began to rethink the nation's environmental policies partly as a result of the oil embargo.
When the members of the Organization of Arab Petroleum Exporting Countries, led by Saudi Arabia, declared an oil embargo in October 1973, the 1973 oil crisis—also known as the first oil crisis—began. Targets of the embargo were countries that had backed Israel during the Yom Kippur War. Moreover, they also imposed an embargo on the US in retaliation for its decision to resupply the Israeli military and to use this as leverage in the peace talks following the war. The 1979 oil crisis, also referred to as the Second Oil Crisis or the 1979 Oil Shock, was an energy crisis brought on by a decline in oil production following the Iranian Revolution.
More about the environment brainly.com/question/1888324
#SPJ4