1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Tresset [83]
3 years ago
11

Which excerpt from the passage “Equal Justice Under Law”: Thurgood Marshall” most effectively illustrates that Marshall rightful

ly earned the title “Mr. Civil Rights”? "Back in Baltimore, he became known as “the little man’s lawyer,” often taking on cases without being paid." "He helped organize a boycott of businesses that refused to hire African Americans." "Soon, the National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) asked him to join their legal team." "Marshall left law school eager to win justice for his people."
English
2 answers:
Vlad [161]3 years ago
6 0

Answer:

"He helped organize a boycott of businesses that refused to hire African Americans."

Explanation:

i took the test tehe

ra1l [238]3 years ago
4 0

Answer:

what are the answer choices?

Explanation:

You might be interested in
If you're dreaming of hitting the slopes on a snowboard, your first stop
DiKsa [7]

Answer:

C

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What happen when you combine two or more words?
Lilit [14]

Answer:

Compound word

Explanation:

If you combine any 2 words and it makes a senseful word even though the meaning might be completely different,it is called a compound word. An example is Butter and Fly combined form butterfly. All 3 are proper english words. However is the combination doesnt make sense, it is called gibberish

8 0
3 years ago
Which answer choice BEST explains WHY the author wrote this article?
olga55 [171]

Answer:

he cares about the subject and taks deep interest in it

or he want to learn about is

Explanation:

6 0
2 years ago
Read the following passage:
avanturin [10]

Answer:

B. Scientists are alarmed that climate change may cause the extinction of coffee plants

Explanation:

According to the given passage, it is narrated that there is a general alarm among scientists about the effect of climatic change on the environment and how it would affect coffee.

It is stated that coffee are at danger of becoming extinct as a great number of plants that are used in the production of coffee are at risk because of their specific weather needs. The scientists believe this is a genuine risk and want the lawmakers and everyone else to put more effort to put countermeasures in place to checkmate this.

Therefore, the main idea of the passage is that scientists are alarmed that climate change may cause the extinction of coffee plants

6 0
3 years ago
Which is the best interpretive thesis statement?
Nostrana [21]

I believe that the answer to this might be C

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Which career choice could negatively impact your future health and wellness?
    14·1 answer
  • Which of these verbs is spelled the same but pronounced differently depending on the tense?
    10·2 answers
  • What would occur if the snake population is removed from the ecosystem pictured above?
    12·1 answer
  • Which drug use is the leading preventable cause of death in the United States?
    5·2 answers
  • What does avenged mean?
    13·2 answers
  • Which statement expresses an important idea about the Jan25 movement?
    10·1 answer
  • Which types of appeals are most often employed in the beginning of a speech to gain the audience's interest and establish credib
    14·1 answer
  • Plsss help (Romeo and Juliet related) ~title for each romeo and juliet act 3 ~50 points
    15·1 answer
  • How can we become an examplary person in society ​
    11·2 answers
  • How do Mitch's thoughts and actions contribute to the theme of the story in The lemon tree
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!