Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
Answer:
The answer is C
Explanation:
Not only does the question ask about the price, but it asks about it overall. For example, the rest of the options ask about a tablespoon cost, or about the stocks of only tea, and how it was selling. In conclusion, Option A is the most relevant answer.
Hope this helped
Answer:
1. C
2. B
3. B
Explanation:
I was just doing these for my English class. Do you have to do the writing?
The answer is C) Isolated
Answer:
The answers:
He talked down to Christoffels.
He ridiculed and called Christoffels names.
Explanation:
This is in relation to a story in the book "The Hiding Place" authored by Corrie Ten Boom. This story is a biography on Boom's life during the war in Holland.
Otto was a young German who was also a Nazist. He was as an apprentice to Boom's father, who is a watchmaker. When Otto becomes an apprentice under Boom's Father, the family realized the effect of Nazism as Otto proudly often states that he was in the Hitler Youth, and excuses himself during daily scripture reading saying the father is reading the old testament, a "book of Jews" and consists of lies.
At a point in the story, Otto started abusing Christoffel, an old man who also works at the watch shop. Christoffel was always subjected to Otto's violence such that he is being talked down to and ridiculed by him. Sometimes, Otto also trip and hit Christoffel alongside shoving him into a wall. These were some of the ways Otto persecuted and abused Christoffels.