Answer:
I believe the answer is #2.
Explanation:
He is trying to appeal to the white population and is relating himself to a beloved president perhaps.
The correct answers are B) "The price a consumer is willing to pay for a garden hose—its “perceived value”—is a lot higher in Germany than in the United States." And C) "If you want to buy a bottle of water while strolling through Central Park, you may be in for a shock."
Those are the sentences from the passage that support the idea that prices vary for complicated reasons.
The passage states that most consumers look for the best quality item for the lowest possible price and that the price they are willing to pay is influenced by many factors such as the wage they earn at work, how much they need the item, the amount of money they pay for their food, housing, and clothing. These factors change from one place to another and of course, prices too.
That is why is so difficult to understand that a bottle of water in your city cost $1.99, but in Central Park, New York, the same bottle different label can cost twice or more...and people pay it because they agree with the cost and the necessity that is satisfying. The same with the hose in Germany. It that is the correct value Germans assign to the function of the hose, they have no problem to pay an expensive price.
Answer:
It is a court that sits in some cities And larger towns and that usually has civil and criminal jurisdiction over cases arising within the municipality
Answer:
Censorship
Explanation: Somethings I really just don't have one for..
Answer:
The figurative language used in this sentence is: oxymoron.
Explanation:
By definition, a crowd is the gathering of a large number of people. However, in the sentence we are analyzing here, the speaker says there was a "small crowd". The two words have, therefore, opposite meanings - a "small large number of people," so to speak.
This is an example of oxymoron, a type of figurative language that puts together two words with opposite meanings. In context, however, the words can be understood. Although crowds are made up of a large number of people, some crowds can have many more people than others. Thus, the idea of a small crowd is understandable.