The best answer to the statement given above is option b. false. Most people who become addicted to drugs are NOT able to stop on their own and need outside help. Those people who are addicted to drugs have difficulty to abstain from it because these drugs created an addictive pleasure to the body which makes them crave for it. If the urge is not satisfied, drug users often suffer from withdrawal symptoms. This is the time that they need outside help, that's why they need to undergo rehabilitation.
The term or name for word clues in a text that appear different because they are bolded, highlighted, italicized or written in a different font is typographical, which refers to the work of setting and arranging types and of printing from them; it pertains to the character and appearance of printed material.
Answer:
Part A: Both works detail a scene of chaos and tragedy.
Part B: Th soldiers lined up between the Stste Housr and King Street, facing the townspeople.
Explanation:
Part A:
Both the passage and the image present a part in which the soldiers kill two members of the town . The passage describes the lining of the soldiers with their guns directed to the townsfolk, waiting for the command to fire (left side of the image) and the townsfolk in revolt and being shot without being armed (right side of the image). The scene is delirious and people's lives have been lost. This is the description in both works.
Part B:
The text describes the setting of the characters as two groups of people (i.e., the soldiers and the townsmen) facing each other. The image indicates this form of lining up clearly. The soldiers and the townsmen are grouped together and they face each other. The State House and the King Street are also presented.
Answer:
just message me iff you whant me to help you?