Answer:
Correct answer is D. Lafayette could not speak freely about these ideas everywhere.
Explanation:
A is not correct as we can conclude that Lafayette actually has developed a really strong ideas about Revolution.
B is not correct as we cannot conclude that from this passage, and of course on the other side it is impossible that everyone had same ideas.
C is not correct as of course that ideas of revolution were widespread across the country, and as we can see also among the members Masonic Military Lodge there were people with same ideas.
D is correct answer as it is obvious from the passage that he could freely speak about his attitudes after he joined the Lodge.
Answer:
B .the dispatch of American troops to Nicaragua to protect its pro-
American government
Explanation:
<span>The correct answer is the last option. A guild is
an association of artisans or merchants who oversaw and trained new merchants
(apprentice). They were organized in a manner of a professional association, trade
union, cartel, and secret society. The important result of guilds is emergence
of universities of Bologna, Paris and Oxford.</span>
Answer:
In a market economy, the private-sector businesses and consumers decide what they will produce and purchase, with little government intervention. ... In a mixed economy both market forces and government decisions determine which goods and services are produced and how they are distributed.
Explanation: