1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Wittaler [7]
3 years ago
6

When Rikki-tikki is in the garden, he meets...

English
2 answers:
Alex3 years ago
4 0

Answer:

C

Explanation:

The cobra wants to kill Rikki-tikki before he kills them.

mixer [17]3 years ago
3 0

Answer:

the answer you are looking for is C.

Explanation:

You might be interested in
What does keen mean?
Lesechka [4]
It means to be fierce, sharp, or clean
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
7th grade work please help and thank you
Anton [14]
Your answer would be A 
8 0
3 years ago
WILL GIVE BRAINLIEST, ON TIME LIMIT!!! Felix is researching the effects of social media on children with attention deficit hyper
Vadim26 [7]

Answer:

Social media use has increased along with the treatment of ADHD in teenagers.

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Explain how The Crucible is a social commentary of Miller and Smith’s time
SIZIF [17.4K]
They are comparable to their time because The Salem Witch Trials compared to the Red Scare in which People hunted down suspected communists, as in the Salem Witch trials, people hunted down suspected witches.
6 0
3 years ago
What do readers learn about the narrator based on his
Nady [450]

What do readers learn about the narrator based on his reaction to the conflict?

Read the passage from "By the Waters of Babylon."

Then I saw the dead god. He was sitting in his chair, by the window, in a room I had not entered before and, for the first moment, I thought that he was alive. Then I saw the skin on the back of his hand—it was like dry leather. The room was shut, hot and dry—no doubt that had kept him as he was. At first I was afraid to approach him—then the fear left me. He was sitting looking out over the city—he was dressed in the clothes of the gods. His age was neither young nor old—I could not tell his age. But there was wisdom in his face and great sadness. You could see that he would have not run away. He had sat at his window, watching his city die—then he himself had died. But it is better to lose one's life than one's spirit—and you could see from the face that his spirit had not been lost. I knew, that, if I touched him, he would fall into dust—and yet, there was something unconquered in the face.

-

A. The narrator thinks that the gods are weak for having died like humans.

B. The narrator feels a greater fear than before, now that he has seen a dead god.

C. The narrator would have run away if he had been in the place of the god.

D. The narrator has learned to respect the gods, even in death, rather than fear them.

Answer:

The narrator has learned to respect the gods, even in death. rather than fear them.

Explanation:

According to the passage from "By the Waters of Babylon.", the narrator talks about his experience with a "dead god", but soon his perception changes and learns to respect them for what they are, instead of fear.

What the readers learn about the narrator based on his reaction to the conflict is that he has learned to respect the gods, even in death, rather than fear them.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which best describes Atticus's actions towards the men who come to the jail looking for Tom Robinson?
    15·2 answers
  • Which of the following can increase your credit card’s APR?
    10·1 answer
  • Which words would be the closest to the meaning of the underlined word as it is used in the paragraph?
    13·2 answers
  • In the story the chrysanthemums during the conversation at the fence, how does Elisa show that she has begun to trust the strang
    5·1 answer
  • Help I’m new here just need help with these
    9·1 answer
  • Read the excerpt from the open boat by stephen Crane what is the meaning of the phrase catch hell
    12·1 answer
  • Mcandless sees his time in college as <br> a time of youthful naivate that he regretted
    10·1 answer
  • He _____his wife that he would buy her a dress.
    8·1 answer
  • Hurry brainliest and 30 points Seeing Eye Dogs are allowed in all public places because of The Americans with Disabilities Act.
    14·2 answers
  • What type of tone does ornate writing include?
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!