Answer:
The main idea concerns the origins of Halloween.
Explanation:
In the passage itself, we can say the main idea is expressed by the sentence "Halloween is believed to have come from an ancient Celtic festival dating back some 2,000 years." The purpose of the passage is to explain the origins of Halloween by presenting readers with facts about where it began and how and why it was celebrated. It shows how our "candy fueled celebration" came from an ancient tradition.
Answer: A census aims to count the entire population of a country, and at the location where each person usually lives. The census asks questions of people in homes and group living situations, including how many people live or stay in each home, and the sex, age and race of each person.
Ps you need to change a little bit before submitting it
Answer:
Ryan is responsible for mowing the lawn. Dylan has to do yardwork. Emily has to pay for gas, car insurance, and drive Nick to baseball games. Manuel had to help out around the house, help dad in the yard, and do the dishes with Kelly. Kelly has to do the dishes, feed the dog and set the table. Both Kelly and Manuel have to clean the bathrooms, bedrooms and the dishes. Dad and Mom cook dinner. Mom does the laundry