<span>Antibacterial soap may have harmful effects.
The best way to determine the main idea of the text after reading it is to think about what you would tell her friend the passage is about. Then, if you have choices, decide which choice best matches. In this passage, it gives two ways in which antibacterial soap can be harmful. It can kill good bacteria, and its constant use can contribute to drug resistance.
</span>
Answer:
1. B. "How can I carry my very big house"?
2. C. They could not move his very big house.
3. A. It will die of hunger.
Explanation:
The above are correct.
From the story, we can see that when the snails were to move because of the grass that has finished in that farm, the problem the snail had was how it could carry its very house. The other snails had to leave him behind because they could not move his very big house.
Since the grasses in that farm has finished, the snail that was left behind will die of hunger. This is because there will be no food for it to eat.
Answer:
D). Survival depends on determination when companionship is gone.
Explanation:
'Love of Life' authored by Jack London works upon the key idea of determination and courage to survive. The narrative portrays the struggling tale of Jack, a gold miner, to stay alive. He was abandoned by his companion and left alone to struggle with the wilderness. But he doesn't lose hope and stay determined. He starves for days and gets injured during his journey but he never stops and keep moving. He <em>even had to eat raw meat and kept himself alive. He faces the battles of life himself and at the end succeeds</em>. Thus, <u>option D</u> is the correct answer.
Answer: A) Lange describes a situation that is more desperate than the true circumstances that Thompson’s daughter explains.
Explanation: In the first excerpt from the quotation by Dorothea Lange about the photo “Migrant Mother” from Years of Dust, we can see Lange describing a terrible situation of the mother (Thompson) and her children, struggling to buy food. In the second excerpt Thompson's daughter explains that her mother was an active mother and a leader, so from the given excerpt we can see that Lange describes a situation that is more desperate than the true circumstances that Thompson’s daughter explains.