1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Gekata [30.6K]
3 years ago
8

The references in the first and third paragraphs to the "mini Monticello," the "bloated Tudor cottage," the Spanish-style mansio

n," and the "Moorish castle' suggest that the passage is set in
А
a thinly settled area
B
a country that is foreign to the characters
5
с
a crowded urban environment
D
a pretentious suburban neighborhood
E
a town characterized by architectural originality
Activate Win
English
1 answer:
schepotkina [342]3 years ago
3 0

Answer:

D. A prententious suburban neighborhood

Explanation: The space was a kind of meadow, framed by two mansions, each so abundant with backyard paraphernalia, Nathan felt as if he’d entered the prop closet of a studio dedicated to making movies <u>about suburban American excess.</u>

You might be interested in
What is a proxy war?
Andrei [34K]
A proxy war is <span>a war instigated by a major power that doesn't want itself to become involved.</span>
3 0
3 years ago
Help <br> answer this i will mark you the brainliest
Gnoma [55]

Answer:

correct

Explanation:

6 0
3 years ago
What can you do to help you meet larger goals?
postnew [5]

Answer:

You can first accomplish your smaller goals and then set some larger goals. To better explain it put it in a way like a time line like first set your smaller goals and then set your larger goals. Accomplish your smaller goals and then plan your self on how you will accomplish your larger goals.

4 0
3 years ago
Using Details from the text, describe the image that
skad [1K]

Answer:

The image created in my mind was that of a ship on the sea, completely away from dry land, where you can only see a blue immensity and nothing else.

Explanation:

The text shown in the annex, emits a series of adjectives, which allows us to create a mental image, visualizing the same as the narrator. This narrator is on a ship, which has lost contact with its base on land and is in the middle of the ocean. The narrator states that he can only see the waves of the sea and the fish. With this we can create a mental image of a blue immensity, which represents the sea, with a tiny ship in the center.

7 0
3 years ago
In achebe's things fall apart the oracle____.
myrzilka [38]
<span>decides whether the village goes to war   .C is the answer</span>
7 0
4 years ago
Other questions:
  • Write a few sentences to explain how Arturo’s perspective toward his visit changes through the story. Think about why Arturo goe
    5·2 answers
  • Przetłumaczy to ktoś? proszę potrzebne na jutro!
    10·1 answer
  • I need help on answers 1-7.<br>The Lottery-Shirley Jackson.<br>English 10
    10·2 answers
  • PLZZZ HELP I NEED THIS IN TWO DAYS PLZZ HELP!
    8·1 answer
  • Which sentence uses the correct form of the underlined word?
    15·2 answers
  • The irony in "the censors" lies in the fact that
    15·1 answer
  • How do details reinforce the central idea in the passage?
    14·1 answer
  • Please give me the correct answer.Only answer if you're very good at English.Please don't put a link to a website.
    7·1 answer
  • Anyone help! I’m bad at this
    14·1 answer
  • Please help! Will give 40 points!
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!