The author's hook regarding Japan in the 19th century engages the reader by making the reader wonder how the quotation from the poem relates to the topic of the passage.
<h3>What happened in Japan in the 19th century?</h3>
Japan was not as developed in the 19th century as it is today. Many socio-economic reforms took place in Japan. End of feudal system and kingship were some prolific events during this period.
The author also tells about how the Industrial Revolution struck the Japanese society, and how it won wars from alien enemies and other neighboring countries.
Hence, option B; author's hook regarding Japan in the 19th century engages the readers by making them wonder how the quotation from the poem relates to the topic of the passage.
Learn more about Japan in the 19th century here:
brainly.com/question/337470
Answer:
hi im breanna
a form of government with a monarch at the head.
Explanation:
Prior to the Enlightenment, women in Western society lived their lives almost entirely governed by the will of men. Women were expected to live within the domestic sphere; their primary duties were cooking, cleaning, childrearing, and other household responsibilities.
Hope This Helps! Have A Nice Night!!
I believe it would be the food rations it deployed.
The right answer is more than likely C because because the British had an inexperienced army. Although the British did inflict significant causalities to the army it was a clear victory for the Americans.