Answer:
Tsunamis are giant waves caused by earthquakes or volcanic eruptions under the sea. Out in the depths of the ocean, tsunami waves do not dramatically increase in height. But as the waves travel inland, they build up to higher and higher heights as the depth of the ocean decreases.
Explanation:
may I get the brainliest pls
The answer is no because the US has 3,909 more people
<em><u>Answer:</u></em>
144 degrees
27 degrees
<em><u>Explanation:</u></em>
f) So angle EBD is angle 5, which is 36 degrees. Angle DBC is angle 1 and is 108 degrees. We need to find angle EBC or 5 + 1.
So we know that EBC is angle 5 + 1, we can do angle 5 plus angle 1 or:
36 degrees + 108 degrees = 144 degrees.
Angle EBC is 144 degrees.
g) So we know angle EBF or angle 4 + 3 is 117 degrees. We need to find angle ABE or angle 4. We know that angle 3 is 90 degrees because of BF is perpendicular to AC. So now we can find angle ABE or 4:
117 degrees minus 90 degrees = 27 degrees
Angle ABE is 27 degrees.
False. Fossils fuels are one of the cause but they are many causes as well.
Hope this Helps!
Answer:
Asteroid 1997 XF11 is one mile wide.
Explanation:
The above statement is the statement that is too narrow in the passage. A "too narrow" statement is one that gives a detail of what the main passage is talking about. Also, it helps the reader to visualize a part of what the passage is talking about. Yet it does not still provide enough information for one to grasp the whole passage. Also, such statement gives a specific idea or concept from the story or passage.
The above statement is "too narrow" because it actually states a single part of the overall passage and also gives a very specific idea from the passage.