1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Jobisdone [24]
3 years ago
15

Jessica’s manuscript was well written, but it was very long, so her editor decided to abridge it. What antonym context clue help

s find the meaning of abridge? Manuscript Very long Editor Grammar
English
2 answers:
Lelechka [254]3 years ago
7 0

Answer:

Very long

Explanation:

The clue that suggests what "abridge" means is "very long." In this passage, we learn that a manuscript was too long, and that it was abridged. If we look at a dictionary, we will learn that "to abridge" means to make something shorter. However, we can also guess this from context by looking at the rest of the passage.

rewona [7]3 years ago
4 0

Very Long. Reason why is to abridge something is to make it short or simplify.

You might be interested in
Which two statements best identify the central ideas of the article
White raven [17]

I inferred this likely to be the full question;

PART A: Which TWO of the following statements best identify the central ideas of this [RI.2] interview? In the text Excerpt from 'Susan B. Anthony, The Woman

A. Susan B. Anthony has an unfavorable perception of her work in the women’s suffrage movement because they had not yet accomplished their goals.

B. There are few examples of empowered, outspoken leaders that young women could choose to emulate.

C. Susan B. Anthony considers her involvement in the women’s suffrage  movement to have enriched her life.

D. Most advocates for women’s suffrage have experienced extreme negative consequences as a result of their choice to pursue equality.

E. The fight for women’s suffrage has been challenging and has not enjoyed broad public support, but leaders continue to be hopeful.

F. Women have rejected the traditional expectations of society as a result of Susan B. Anthony’s life and legacy

Answer:

<u>C. Susan B. Anthony considers her involvement in the women’s suffrage movement to have enriched her life.</u>

E. The fight for women’s suffrage has been challenging and has not enjoyed broad public support, but leaders continue to be hopeful.

<u>Explanation:</u>

Remember, Susan B. Anthony is a famous women's rights activist. Thus in the article, one of the central ideas is about the benefits Susan gained from her activism.  Also, the interview article focuses on Susan's impact on society specifically on women's rights.

5 0
3 years ago
What does it mean that the men use “a hard vocabulary to contain the terrible softness”? why is it terrible to be internally sof
IgorLugansk [536]
This line comes from "The Things They Carried" by Tim O Brien when he served in Vietnam. The term hard vocabulary to contain terrible softness simply reflects what he has done to serve in Vietnam. In times of war, it is not good to be internally soft as it may serve as weakness to enemies. Therefore, hard vocabulary refers to the words that one would say to himself and others in order to project strength and hide softness or weakness inside. 
7 0
3 years ago
We are each shaped by the people who gave us life. Everything we are and all that we do can be traced back, in one way or anothe
Romashka-Z-Leto [24]

Answer:

The answer would be like this, using MLA format for in-text citations:

In order for you to know a person, you must first know his past, and especially the people, and circumstances, that shaped him/her into what he/she has become: "everything we are and all that we do can be traced back, in one way or another, to early influences..." (Monroe 35). Parents, relatives, very close and special people, and also circumstances, are the most important background information for someone to say they know anyone. In this man´s particular case, it is four main figures who become the framework, of who he is: "In my case, four figures from my childhood helped to make me who I am... my father, my mother, my grandmother, and my grandfather." (Monroe 35), because of the roles that they played in his life, and the way they impacted him: "... each giving me a gift that is unique..." (Monroe 35). And it is only through knowing about them, and how they played that role in his life that anyone can understand who he is (Monroe 35).

5 0
3 years ago
Ram tells the landlord he is
love history [14]
<span>The sentences might be complete in the following way; Ram tells the landlord he is an untouchable.
It could be said that he seemed untouchable because he was a tough man, he was used to give speeches and everybody listen to him, he felt confident and he had a melodious voice. He was determine and film while speaking and making decisions.
      
</span><span>
</span>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the paragraph.
Ber [7]

Answer:

These interesting plants can be found in many state parks open to the public.

Explanation:

This option is the only fact and adds onto where they are located. The others are opinions.

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Read the following excerpt from Theodore Dreiser's "My Brother Paul." Based on its context in the excerpt, what is the meaning o
    15·2 answers
  • 16 to 19 years old are how many percent likely to in a car crash?
    8·1 answer
  • Which choice best explains why the author uses the metaphor "I'm living in the tombs" in the last stanza? (poem included)
    10·2 answers
  • During which stage of the listening process do you pay close attention to verbal and nonverbal signals?
    7·1 answer
  • Can anyone help me answer this question
    10·1 answer
  • In Act I, Scene 4 of The Diary of Anne Frank, we notice that Anne and Peter are at a particularly awkward and delicate stage in
    7·2 answers
  • As one embarks on a new​ career, _____ the need to get more education.
    9·1 answer
  • Write one verbs for following nouns
    14·2 answers
  • 1. Which is type of education would you prefer -a tutor, an internet link or boarding school?
    11·1 answer
  • Read the following excerpt from the article "Vision, Voice and the Power of Creation: An Author Speaks Out," by T. A. Barron, an
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!