The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
6. What are you buying?
7. Do you play basketball?
8. What have you become?
9. What do they have?
10. What is she going to take.
Explanation:
6. I wrote this answer for the sixth one because it refers to ‘ What is she buying?’
7. Because the given sentence is already a question.
8. This is because the question refers to ‘ what have you become?’ because the second person will always say ‘ I have’ instead of ‘You have’.
9. This is because the sentence refers to ‘ What do they have?’
10. This is because the sentence refers to ‘ What will she take?’
I think it’s “She wants to change it to a new name because Esperanza said that although she likes how her name means hope in Spanish, she doesn't really like her name and she would gladly change it but she isn’t Abe to do nothing she can do about it, as she says "But I am always Esperanza," (Cisneros 11).
Answer:
A
Explanation:
its correct I did the same test
Answer:
''Opposite me was my opponent, two angry black slits.''