Answer:
He gave the picture to his teacher
Explanation:
The teacher was being very rude and racist so he drew a picture to symbolize how he felt.
Answer:
Anne changed in many ways over the two years she was writing her diary. Some of these changes can be described as “growth.” She became an astute observer of politics, and of human nature, and she became a very practiced and well-educated writer.
Explanation:
hope it help a little
Answer:
Information that can support your claim taken from the text.
Explanation:
Text evidence is when you have a passage or a story, and forexample your writing an essay. It might say text evidence when you need to get some kind of quote or information directly from that passage or story.
<span>Having nearly a year before issued the carefully worded Emancipation Proclamation, which relied on the wartime powers of the executive to liberate slaves in the Confederacy, Lincoln now painted in bolder strokes. Referring to the notion of equality in the midst of a wartime social revolution, as African Americans walked off southern plantations and into the northern army, Lincoln seemed to be pushing the country forward. The president called on Americans to dedicate themselves to “the unfinished work” of those who had fought at Gettysburg, thus joining America’s founding ideal of equality with African Americans’ aspirations for liberty.
The correct answer is:
</span><span>B. The signing of the Emancipation Proclamation</span>