I believe the little boy and the girl from the other house will grow up with a healthy self-image because their achievements, no matter how big or small, are acknowledged in an appreciative manner. They will know their worth and they will not be dissatisfied with what they have or achieve in life.
It is very elaborate and the grammar is ok but your good!
I don't know what passage you're talking about, but I think that A would be a better choice. To me, B seems a little too specific to be a main idea. However, if the passage never discusses the kindness of others then I think that B is probably correct.
Answer: In transport economics, the value of time is the opportunity cost of the time that a traveler spends on his/her journey. In essence, this makes it the amount that a traveler would be willing to pay in order to save time, or the amount they would accept as compensation for lost time.
Answer:
portray, understanding, meaningful, witness, visual, audience, subject, anger
Explanation:
hope this helped