Hey there LegendMan!
So, based on my reading of this passage from above, I see how this man watches (tv) and that the users that watch it may know a little more.
So, based on my information, it seem's like that answer could be "<span>Viewers know more about television than those who broadcast it." This may sound weird, but it was clear in the passage that this was the case.
Hope this helps.
~Jurgen</span>
Answer:
I'm pretty sure it's a metaphor
Explanation:
its comparing love to a thrill ride which love cant physically be. Juxtaposition can make sense but I don't think there too much of polar opposites to make it A.
When jem realizes that judge taylor purposefully picked atticus to protect tom, he comes to comprehend that Judge Taylor hoped Atticus would defend Tom well.
<h3>What did Jem learn?</h3>
Jem realizes that there is worth and meaning in fighting for something good even if failing the fight is inevitable. Atticus hopes his children see a parallel lesson in his decision to defend Tom Robinson even when the price is high and there is no chance that the jury will not find Tom culpable.
<h3>What does Jem learn after the trial?</h3>
After Tom Robinson's trial, Jem is still discovering it difficult to come to terms with Tom's remorseful verdict. He realises that despite all the proof that suggested he was innocent, Tom has been judged not on his efforts but on the colour of his skin.
To learn more about jem realizes, refer
brainly.com/question/5157997
#SPJ4
Answer:
they have skinny necks which are compared to skinny trees.
Answer:
the first 1, idk what you are asking?
Explanation: