Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Whoever is the answer . i just took this assessment and go it right:)
Answer:
The first time my friend and I meet together, we have this uncanny ability to look at each other in the eyes and instantly recognize our respective facial expressions. Every time one of our mutual acquaintances says anything annoying or unusual, we both glance at each other, knowing that the third person has outraged or disturbed us as well, and we quickly exchange looks of understanding. The nonverbal emotions and communication of a stranger or an acquaintance, on the other hand, maybe difficult to comprehend and interpret in some situations.
Answer: Geraldine creaked open the door , then asked ¨ May I come in ¨?
Im sorry if its wrong , I trieddd ))))
Hoped I helped -
Sleepy~
with what subject please explain