Answer:
upbeat
Explanation:
don't want to consern people
Answer:
culture affect the hero's in both of the stories, we see an example in black ships before troy where in Achilles culture the person has to be brave and strong to be a hero. you also see it in heart of a samurai where in manjiro's culture you will have to provide for your family to be a hero.
I think the answer is "Having seen the Statue of Liberty, the Grand Canyon is more impressive." The Grand Canyon has not seen the Statue of Liberty; you have, but you- or "I" - are nowhere in the sentence. To correct the sentence, it would need to read something like this: Having seen the Statue of Liberty, I find the Grand Canyon more impressive.
Answer:
the force of an object and the weight of an object are usually the same
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1