The correct word is “gazed”. The verb gaze is used to describe the action of looking / staring at something for a long period of time – be it because that something being watched is impressive or simply because the watcher is distracted and pensive. In the passage, the word gaze does NOT impact the mood.
What really impacts the mood in the passage are the other words – marvels, profound, wonder, mysterious, spectacle and phenomena – since their meaning convey an idea of something unnatural, exciting and incredible happening before the eyes of the narrator.
The passage was taken from the book <em>A Journey to the Centre of the Earth</em> by Julio Verne. The narrator is struggling to describe his sensations when he finds a gigantic cavern and the Central Sea below the surface of the Earth.
Answer:
People support his actions and respect his courage. They just don't have their own courage to speak up for justice. Atticus's views towards the blacks in the community are not socially acceptable, however, so people criticize him for these "bad" attitudes or risk being lumped in with him themselves.
Explanation:
Atticus defending Tom Robinson was unacceptable in the town of Maycomb.
People respected him because he stood up for what he believed was right.
He believed that the court was the only place what provided equal justice but it didn't. He had real courage to do something that other people were scared of
Answer:
The ESA has done more good than harm because it has help to prevent total EXTINCTION and eradication of some plants and animals that might have been wiped out from there kingdom due to human use or environmental factors. Ihas also brought about recovery of palnts and animals that might have been lost
Explanation:
The ESA act has been so significant and useful to wild animals because it has prevented these animals from being wiped out or terminated from existing in the forest. It has serve as a cover law to makes this species live longer and not erased away due to environmental or human use for some purposes. The Act has also helped lots of animal and plants to come back to live due to some restrictions the law has brought in to control the extinction
The answer is: [A]:
________________________________________________________
"<span>Animals cannot acquire any of the four characteristics of language because of physical and mental limitations."
_____________________________________________________________</span>
Answer:
she discovers how beautiful the wood is and sees all the animals it inhabits. She also meets and talks to Jesse Tuck. Jesse tries to stop her from drinking his secret spurt of water.
Explanation: