The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
Answer:
Social prejudices biases affect Jesús Colón.
Explanation:
Dark behaviors are sometimes induced by society appearances, according to the "trolley problem" experiment, Jesus Colón was affected by these biases when he saw a woman and her baby trying to cope getting off the subway, ethics would move him to offer the lady some help, but prejudices biased his intentions as racist and chauvinist thoughts stopped him providing the help she needed, passing her by causing him the feeling of being soul numbed without knowing for real if that lady was indeed prejudiced.
Use of the second person (the pronoun “you”), over the first
and third person, is a technique that an author will use in order to better
interact with readers and engage them.
When one reads the pronoun “you,” one will generally feel as if the
author or writer of a text is speaking directly to him or her. This will, most evidently, draw readers into
what they are reading because the message will seem more personal with the use
of second person than with first or third.
With that in mind, of the possible responses for this question, “A. It
pulls the reader into the text,” seems to be the most appropriate.
<span>The theme that the passage implies about children and learning is :C. Children who learn facts and conform will likely succeed in life. Even though the speech is described from the narrator's perspective, we have to focus on the words, not on the narrator's attitude. With all the strictness and seriousness, all the people on the scene tried to show the importance of appealing to facts and of being pragmatic, meaning that only if kids followed this way of learning they would succeed.</span>
The answer is B since because it is combining two sentences together