1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Blababa [14]
3 years ago
9

What is the problem on animal farm chapter 10?

English
2 answers:
Ronch [10]3 years ago
4 0

Answer:

Hope this may help you

koban [17]3 years ago
4 0

Ideals Change with Time

In Chapter 10 of 'Animal Farm', the animals are getting older and older by the time leaving many companions behind as many have died, and those that still remember the Rebellion come to terms with things not quite being what they hoped for, but they are still very proud that they own the only farm in the country which runs by animals only

You might be interested in
Crucible vocabulary?
Maksim231197 [3]

Answer:

Inhabit and province are some examples.

3 0
3 years ago
Can you guys answer this question please, thanks<br><br> 25 points and will include brainliest
gulaghasi [49]
I would say the answer is 4
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLEASE HELP!! 50 POINTS!!!!
Aleksandr [31]

Explanation:   The late 19th-century United States is probably best known for the vast expansion of its industrial plant and output. At the heart of these huge increases was the mass production of goods by machines. This process was first introduced and perfected by British textile manufacturers.

In the century since such mechanization had begun, machines had replaced highly skilled craftspeople in one industry after another. By the 1870s, machines were knitting stockings and stitching shirts and dresses, cutting and stitching leather for shoes, and producing nails by the millions. By reducing labor costs, such machines not only reduced manufacturing costs but lowered prices manufacturers charged consumers. In short, machine production created a growing abundance of products at cheaper prices.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does the Giver believe led to the downfall of the previous Receiver?
Montano1993 [528]
She was given too many painful memories
3 0
3 years ago
In the passage, what does endorsement mean?
mixas84 [53]

Answer:

In the passage endorsement means an act of giving one's public approval or support to someone or something.

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • The reed of the English horn is made of two very thick pieces of cane. Group of answer choices True False
    6·1 answer
  • Which statement is true?
    10·2 answers
  • I NEED HELP ASAP Which sentence uses a verb that agrees with its compound subject?
    9·1 answer
  • What is the proper noun for city _________<br> What is the proper noun for business _________
    8·1 answer
  • What distinguishing feature of realist literature does mark Twain use in this experience from the adventure of huckleberry Finn?
    12·1 answer
  • The kids rooms were smelly because they hadn't been cleaned in weeks. A. The kids’ rooms were smelly because they hadn't been cl
    12·1 answer
  • Which of the following things did Kublai Khan do as Mongol emporer? A. he conquered Japan B. he kept the Mongol and Chinese empi
    12·2 answers
  • 3) Which BEST describes how the passage from this story might draw on
    9·1 answer
  • According to the article, which of these would have lessened the public’s initial disbelief in the Wright brothers’ feat?
    13·1 answer
  • 1. It had rained for three days. The sun finally came out. a. It had rained for three days because the sun finally came out. b.
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!