Answer:
<em>C. corrupt.............</em>
Answer:
D) Eun's attitude toward fame and success
Explanation:
The passage shows that Eun values fame and success. According to the passage, "Eun was a star in Korea, but what about here in Los Angeles?...When she stepped off the plane, would hundreds of fans be waiting to greet her, or would she be a total stranger?...She wasn't sure she wanted to go back to being a nobody." This shows that Eun has been thinking about her popularity before getting off the plane.
I already answered but... I can’t give a brief explanation my apologies!
lumipas na o dumaan na panahon
What is your favorite band that is still together? I need it for the essay.
edit: here's a starter because I can't think of anything else:
Last night. It was then that the best night of my life took place. I went to a Maroon 5 concert! It was amazing,but I did have a bit of a headache afterwards. There were so many lights from the stage and fellow fans’ glow sticks and phone lights,it was almost blinding! They even played Girls Like You with Cardi B