A thesaurus would be most helpful to Aidan.
Answer:
The answer is B
Explanation:
The first thing to do before you start looking at resources would be to identify which sources of information are the most relevant ones. There are several factors to take into account. The sources have to be reliable, and the studies they describe need to have been conducted in a scientific, systematic way. The sources also need to discuss the issues that you want to address. Finally, the sources should be available to you, whether this is through school, through a library or on the internet.
The sentence that best expresses the main idea of the passage is this:
- The practice of aquaculture is growing in every part of the world.
<h3>What is the main idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is the fact that the practice of aquaculture is fast becoming adopted in many parts of the world. The author gave instances of countries where this practice was becoming popular. When we read a text, the objective should always be to determine what main ideas the author wants us to gain.
The informational article about agriculture was designed to acquaint readers with the global spread of agriculture. Having gained this piece of information, the reader might choose to act on it immediately or use it at a later time. So, the main idea of this passage is the worldwide adoption of aquaculture. Therefore, option D offers the best choice.
Learn more about aquaculture here:
brainly.com/question/275198
#SPJ1
That is very good. But maybe you can add that the first poem is in a softer but still strong tone whereas the second one is more firm and aggressive, commanding people to be strong. But I think that the poem doesn't tell you to fight death, but to be strong and not give up even against the biggest of things, like the sun going to dusk. But is was very well written.
Hope this helps.