The answer is A because they have a problem figuring out what their wedding should be.
I understand the Question But where is the passage that go along with it like didnt they give a passage to read?
Answer: The author uses personification in Stanza 4 <u>to point out that the death of Annabel Lee was something he could not prevent from happening.</u>
Explanation:
Personification is a figure of speech in which human traits and characteristics are given to inanimate object.
In <em>Annabel Lee</em>, Poe writes about the death of a beautiful woman. The speaker expresses sadness over her death, describing their deep love. In Stanza 4, the speaker states: <em>“the wind came out of the cloud by night,/ Chilling and killing my Annabel Lee”</em>
By writing that the wind killed his Annabel Lee, the speaker wants to point out that her death was inevitable, and not something he could influence or change. Later in the poem, he states that the angels must have been jealous of their love and thus caused the wind to take Annabel Lee from him.
Answer:
C
Explanation:
Most of the text is about how teens get distracted by rewards.
Answer:
Real flowers. I think real ones are more heartfelt and genuine.
Happy learning!
--Applepi101