Answer:to show passage of time
Explanation:
The best and the most correct answer among the choices provided by the question is the first choice. The <span>line that foreshadow the importance the experience will play later in the story is "</span><span>“All he can do, he can move his head just a quarter of an inch. A course he looks just terrible.”. </span>I hope my answer has come to your help. God bless and have a nice day ahead!
Answer:
Two rival political parties temporarily work together to defeat a third party.
Explanation:
Cooperation is both long term or short term depending on the parties involved. If the parties who wants to undergo cooperation believes to built long term relationship then they will work together to achieve mutual benefit. If two parties want to gain temporary advantage from synergy they will have this cooperation for just a single project.
In this given extract, the third paragraph demonstrates a temporary cooperation. This could be two political parties working together to defeat a third party and then ending this cooperation.
The answer is C & A because they are the most logical
Answer:
True
Explanation:
In"A Modest proposal," Jonathan Swift makes use of satire and irony to expose the flaws of the English government, whose economical and political restrictions aggravated the unsatisfactory situation in Ireland. As a result, he uses humor and exaggeration to ridicule those responsible for the Irish crisis, as well as to propose ideas to help solve the starving of his people.