1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anestetic [448]
3 years ago
12

How is free verse different from formal verse?

English
2 answers:
user100 [1]3 years ago
5 0
Free verse doesn't rhyme
vagabundo [1.1K]3 years ago
5 0

Answer:

Free verse poetry differs from formal verse in that with free verse the writer is not constricted by rules of length, stanza and rhyming. Whereas in formal verse there are certain rules as stated earlier that must be adhered to when writing poetry such as Haiku or Sonnets.

plz give me brainliest :D

Explanation:

You might be interested in
Which literary elements are used in this excerpt? Select 5 options.
Natasha2012 [34]

Answer:

It would be mood.

Explanation:

Mood isn't a literary element in a story, a novel, or even a book. Mood is what the author feels and what changes in the book. Like from being sad to being happy.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please give me 2 Paragraphs of Hatchet Mid Point I WILL GIVE BRAINLIEST 10 Points
Xelga [282]

Answer:

In chapter 10, Brian becomes more accustomed to his surroundings. Although he still struggles to survive, he stops being sad about his situation and becomes more proactive in ensuring his survival. In this chapter, Brian finds some eggs and is also able to make some fire. However, the fire has the disadvantage that it ends up filling his shelter with smoke.

Explanation:

8 0
3 years ago
What new additions to the battlefield does Paul say
weeeeeb [17]

Answer:

paul says your mum is really ff aa tt and she needs to go gym otherwise her ff ll aa bb ss would destroy earth

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Select the sentence that is written correctly.
Mandarinka [93]
Most people call her a level-headed student. That would be the correct answer, because level-headed is always hyphenated. 
4 0
3 years ago
Read this sentence from paragraph 5.
klio [65]

The reasoning in this sentence flawed is - OA. It implies that drones will be used only to protect people from lawbreakers.

1) Paragraph5.

solution: It implies that drones could be used most effective to protect people from lawbreakers

due to

in line with the crucks of passage technology is a powerful tool which could help police forces understand and  equipment to beautify public protection, trap criminals and store life. previously  catching of criminal without technology is a whole lot aggravating venture however lately such a lot of technical device like drone, laser strategies available within the market so one can assist to locate regulation brekers and criminals so that is why option is (A)

2) Paragraph6.

answer:-  He inflates how important drones are to indicate the effect they may have on the everyday lives of residents.

because of

according to the para 6 if tecnology is increasing every day the it's going to impact our privacy we've got heard in the news that such a lot of instaces passed off because of drones and many upcoming new strategies so the we should shop our existence making stron law  for privateness issues.

3) Paragraph 9

solution:- To imphasize that human beings are ignorant of the invasiveness of drones.

according to the passage crucks  the author is informed that at gift so many privacy associated cases located in the international we  must aware of the day by day invasiveness of new techniques like drones, microphone camras to protect ourselves .some humans not lots aware about new invasion tecnology so our responsibility is that to instructed him/her a way to defend from from new strategies.

4) Castillo'd essay.

solution:- people cannot shield their own privacy if maximum drones are undetectable.

in step with the final passage of writer they stated that in the imminent new global drones caarry excessive dimensions cameras and microphone. no one can guard from this. So sturdy privacy policy is the need of an hour globally.

five) Castillo writes from perspective of someone who

solution:-feels worried approximately protective a primary rights.

all the passage truely to that author desires to convey the privacy is most important problems and our duty is that to shield our simple rights from new techniques.

Learn more about passage brainly.com/question/26999874

#SPJ9

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • According to Pennsylvania law, who must wear an approved life jacket while being towed behind a vessel?
    8·2 answers
  • Which literary technique is used in this excerpt from Walt Whitman’s “O Captain! My Captain!”?
    9·2 answers
  • QUESTION 1 Read the excerpt from “Survivors Relive December 7, 1941”: Bill Speer had just stepped out of his morning shower on t
    15·1 answer
  • In chapter three, Joseph feels confused about the way things happened at the court house. Which is the best revision of this sen
    15·2 answers
  • WHO REMEMBER THIS COMIC BOOK ?<br><br>and name of this above guy....my fav​
    13·2 answers
  • 7. Alfred's realization about his mother and her suffering A inspires him to reform his actions and apologize to her. B causes h
    9·1 answer
  • Though she wanted to go to the zoo,<br> What is one way to make this a correct sentence?
    7·1 answer
  • Si la pareja de un pero es una pera, singnifica que la pareja de el pasto es la pasta??
    11·1 answer
  • E-books are likely to replace the printed books in the next twenty years.
    6·1 answer
  • List 4 activities that require safety equipment and explain why it’s important to
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!